کره انبه
80,000 تومان
کره انبه (Mango Butter) یک چربی گیاهی طبیعی و ارزشمند است که از هسته میوه انبه ( Mangifera indica L. ) استخراج میشود. این ماده که به صورت کرهای نرم به رنگ سفید تا زرد روشن در دمای اتاق است، به دلیل ترکیبات غنی و خواص بیننظیرش، به عنوان یک نرمکننده (Emollient) و ترمیمکننده پوست در صنعت آرایشی و بهداشتی شناخته میشود.
گرید آرایشی
محصول هند کیفیت درجه یک



دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.