پشتیبانی
تحویل فوری

کوجیک اسید

135,000 تومان

کوجیک اسید (Kojic Acid) آلمانی

این ماده ارزشمند سال‌هاست در صنعت آرایشی و بهداشتی به عنوان یکی از اثربخش‌ترین ترکیبات ضدلک و روشن کننده پوست مورد استفاده قرار می‌گیرد.

SKU N/A دسته بندی برچسب زدن

توضیحات تکمیلی

وزن

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “کوجیک اسید”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *